2014-11-21 09:12:43• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A fontos dolgokat intézze el reggel

Napi horoszkóp november 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Uralkodó bolygója a Mars a Bak jegyében áll. Ha otthon marad, nagyon kellemetlenül fogja érezni magát. Sétáljon inkább egyet a természetben, ahol már érezheti a tél leheletét, és lehet, hogy találkozik a szerelemmel. Este a szívének kedves emberekkel beszélgethet a régi szép időkről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

„Bolygótalálkozó” van a kapcsolatait jelző területen. Délelőtt nem kellene semmi új dologba belekezdenie, mert a Hold elvonja minden energiáját. Délután koncentráltabban dolgozhat, és az érveléseit is jobban elfogadják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Vénusz már a párkapcsolatok házába lépett. Az ésszerűséget kellene előtérbe helyeznie, nem az álmait. A tárgyalások során nagyon ügyes, és minden résztvevő érdekeit képes szem előtt tartani. Ne akadályozza a dolgok alakulását, őrizze meg híres rugalmasságát.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Nap még picit elidőz a Skorpió jegyében, mielőtt rászánná magát, hogy tovább lépjen. A Hold rosszul kapcsolódik a Jupiterhez, ezért ez a nap eléggé kellemetlenül kezdődik. Problémák akadnak a család gyermekeivel, amit önnek kellene megoldania. Jól teszi, ha bemegy az iskolába, és beszél a tanárokkal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Skorpió jegyében marad. Ma elsősorban saját magával szemben kell megértőnek lennie. Ha azon kapja magát, hogy negatív gondolatok járnak a fejében, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy kihúzza magát a mocsárból. Minden napnak meg van a maga feladata, ami a mai napé, azt ne halassza holnapra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma keresse jobban a kapcsolatot a barátaival, a környezetében élőkkel vagy dolgozókkal, beszélgessen mindenkivel, akivel csak kapcsolatba kerül. Ne hozzon egyedül döntéseket, minden kérdést beszéljen meg a párjával vagy a családtagjaival. Itt az ideális alkalom, hogy elkezdje a karácsonyi készülődést!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Skorpió jegyében áll, emiatt nagyon érzékeny lesz. Keresse olyan emberek társaságát, akik könnyen önre tudnak hangolódni, és megértést tanúsítanak – ez az egyetlen, ami ma feloldhatja önben a feszültséget. Este nagy szüksége lesz a kedvese közelségére és gyengédségére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Skorpió jegyében áll a Merkúr és a Szaturnusz között. A reggel nyugodt hangulatú, sok simogatással, gyengéd érzelmekkel teli. A Hold-Merkúr kapcsolat önt is mobilizálja: ha kedve támad hozzá, szervezzen egy jó programot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold még a Skorpió jegyében tartózkodik, de a Vénusz óriási lendületet ad önnek. Már csak egy dologra kell ügyelnie: nehogy a holdszünet ideje alatt kizárólag a megérzése alapján reagáljon, minden meggondolás nélkül! Ne engedje, hogy mások döntésre kényszerítsék, inkább engedje el magát, és napolja el a határozathozatalt!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Plútó továbbra is a Bak jegyében marad, nagyon pontossá és tárgyilagossá teszi önt. Ha valamit szeretne megbeszélni, a Merkúr támogatni fogja a kommunikációban. Akkor lehet sikeres, ha józan és tárgyilagos marad, és egy kicsit enged a makacsságából.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A nap jól kezdődik, különösen, ha sikerült korábban felébrednie a szokásosnál. Tele van ötletekkel, melyeket nagyszerűnek tart, de mivel azok kimenetele egyelőre kérdéses, hallgasson még róluk egy ideig. Este egy jókedvű beszélgetés eloszlat önben pár kételyt...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Skorpió jegyének végén jár. A fontos dolgokat intézze el reggel, mert utána mással lesz elfoglalva. Ma éjjel figyeljen oda az álmaira, melyek nagyon intenzívek lesznek, és segítenek majd jobban megérteni önmagát.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: